torsdag 6 mars 2014

Gekås!

I fredags morse plockade jag upp min vän Sofie för en roadtrip söderut till Gekås. Det var typ 20 år sen Sofie var där sist och då var vi där tillsammans med våra familjer. Jag har ju varit där ex antal gånger sen dess : )

Vi var framme vid 13 och fick parkering på den första parkeringen. Ni som varit på Gekås vet att ett gott tecken när man får plats där. Det var ingen kö in och väl inne så var det knappt något folk alls. Slapp trängas och bli påkörda av kundvagnar ; )

Efter att vi gjort halva varuhuset så började vårt blodsocker sjunka (Sofie är också gravid i v.33). Så vi tog en sen lunch och vilade oss en stund. Sen var det bara att köra på igen. Efter ännu ett par timmar så tog vi en fika och macka. Klockan var så såpass mycket och vi började bli rätt trötta så vi bestämde oss för att inte gå ut och äta på kvällen utan köpa med oss lite gott till rummet sen. Tog nya krafter och gick vidare. När vi hade ett par avdelningar kvar kände vi att vi inte orkade mer så vi gick till kassorna. 

Vi skulle egentligen gått igenom vad vi stoppat i vår vagnar men vi var för trötta för det. Sofie blev lite chockad över sin slutsumman, haha. Så när vi kom till hotellrummet så gick hon igenom sina saker och plockade bort det som hon ångrade. Själv av behöll jag allt : )

Vi bodde på ett hotell som jag inte sett innan som låg bara ett par minuter bort med bil. Det hette Hotell Hjärtared och kostade 470:-/natt för två personer med ett Groupon erbjudande.

Vid 07.15 var vi på plats igen och trodde det skulle vara massa folk eftersom det varit löning precis. Men icke, lugnt och skönt gick vi runt där efter att ha ätit frukost på fiket där inne. Vid 11 var vi klara med Gekås och även hunnit kolla i skobutikerna utanför. Så då packade vi in oss i bilen och började rulla hemåt. Både var rätt trötta i både kropp och knopp. Efter att ha lämnar Sofie så var jag hemma vid 17 hos mina killar.

Hade ett par härliga dagar med Sofie och detta kommer vi garanterat att göra om : )

Här är lite av det som köptes. Lite kläder till Eddie blev det såklart.
Dessa badskor kommer bli perfekta för Eddie att ha på landet hos mormor och morfar. De har sjötomt så han kan springa runt på tomten utan att trampa på humlor och getingar plus kunna plaska i vattnet utan att förstöra hans riktiga skor.

Gillade detta regnställ jättemycket. Blir perfekt till hösten, 199:-

Till lillasyster fick detta följa med hem i klädväg.
Lite småsaker till hemmet blev det också.
Fina lampskärmar som förmodligen kommer att få var över köksbordet sen.

Förutom det jag visade ovan så blev det påfyllning av badrumsartiklar som vanligt, nya pipmugg till Eddie, nappflaskor till lillasyster, nya nappar, stort ritblock, kritor, gräsklippare till Eddie, miniorgel med bl.a. djurläten, sparkskydd till sätet i bilen, grytvantar. Var säkert något mer men kommer inte ihåg, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar