söndag 30 mars 2014

Sjukstuga!

Ja sjukstuga har det varit här hemma. Vaknade på måndag morgon och Eddie var genomförkyld och hade fortfarande lite feber. Så vi fick vara hemma från dagis och jobb. 

Eddies kompis mamma ringde på fm och sa att de också var hemma för Astrid var också lite förkyld och hostig. Så vi bestämde oss för att få lite luft och möttes på lekplatsen. Det var skönt att få lite sällskap. Sen sov Eddie i 3,5 timme i vagnen så jag kunde ta det lite lugnt. Eller jag fixade med lite saker, varför bara ta det lugnt någon gång???På tisdagen så var febern fortfarande kvar så vi fick snällt stanna hemma igen. Pappan skulle komma hem senare på kvällen och tack och lov för det för jag var helt slut efter 4 hela dagar med lilleman. Orken finns liksom inte just nu att hänga med en snart 1,5 åring...
Vi skulle åka och hämta extrabilstolen hos svärföräldrarna och då blev vi bjudna på mat och jag fick lite avlastning. Farmor fick även i Eddie mat (blodpudding med lingonsylt såklart). Skönt då han ätit så dåligt sist dagarna. Vi åkte inte därifrån förrän pappan satt i taxin från Arlanda. Så lite Eddie- och pappamys blev det innan Eddie somnade på knappt 5 minuter.

Pappan fick vara hemma ons-tors. Passade bra då han också var lite sjuk så han kunde passa på att vila sig. På torsdagen så blev det ett läkarbesök för Eddie och då kollade de öron, hals och ett stick i fingret blev det. Eddie var så duktig och alla prover var bra. Det var förmodligen ett långvarigt virus som inte ville försvinna. På fredagen var han feberfri men var fortfarande snorig och hostig så han fick vara hemma då också. Blev alltså en hel vecka ifrån dagis. Typiskt nog så har jag blivit förkyld och har en jäkla hostat : (
Vi hade iaf en härlig lördag och söndag men det kommer i ett inlägg imorgon. Nu måste jag sova och ladda batterierna för imorgon börjar ett 2 veckors tufft jobb för mannan (och mig). Han jobbar/sover borta mån-tors, fred-lör och sen sön-tors... Himla tur att svärföräldrarna hjälper  till och hoppas verkligen att Eddie hållersig  frisk.

Ni måste jag sova. Kram på er!

1 kommentar:

  1. Jobbigt med långdragna förkylningar, hoppas han får bara lite frisk snart! Jag funderade på det där med att inte kunna ta det lugnt alldeles nyss. Jag behöver ta det lugnt, vill ta det lugnt men ändå blir jag stressad när jag väl tar det lugnt. Konstigt det där!

    SvaraRadera