måndag 24 mars 2014

Lör-sön!

Detta inlägg skulle kommit upp igår kväll men det gick tydligen inte...

I lördags så åkte pappan till Bad Gastein med jobbet. Han blev nominerad om man gjort ett bra jobb och den valde högsta chefen ut vilka som fick åka. Adde blev en av dem, så himla värd det. Han är så duktig på sitt jobb (IT-konsult). 

Han är där tills tisdag kväll så det är jag och Eddie som hänger dessa dagar. Men  det tar på krafterna att ha hand om en unge själv som är igång så mycket. Speciellt när man är gravid och inte alls orkar lika mycket. Här är lite bilder från lördagen.

Eddie hjälpte pappa med resväskan till bilen. 

Han somnade redan vid 10.20 sov till 11.45.

Efter lunch (blodpudding med lingonsylt), lite spel på paddan gick vi till lekplatsen.


Eddie ville gå ut mer när vi kom hem men jag sa nej och det var inga glada miner. Ni som följer mig på Instagram fick se ett klipp på min lilla solstråles humör : )

Bad blev det innan läggdags också.


Idag så hade vi Elin och Liam på besök. Var alldeles för längesen och skönt att få lite hjälp att underhålla Eddie. När de var på väg tyckte jag att Eddie var lite varm så jag tempade och den visade 38,1. Bara lite feber men han verkade pigg. Barnen röjde loss ett tag innan vi gick till fiket som ligger vid oss. Eddie somnade på vägen dit så jag fick en lugn och skön lunch. Efter att båda killarna sovit så röjde de loss ett tag till. Började då få lite tuppjuck på Eddie som trotsade och gnällde en del. Tog tempen igen sen när de åkt och då visade den 39,2 : (

Sen tävlade jag och Eddie vem som kunde vara mest ledsen. Allt bara brast för mig. Eddie gnällde som fasiken och tjatade om att få dammsugaren och när han fick den så var det något annat som inte var bra. Så vi grät ikapp, vet dock inte vem som egentligen vann : ) allt blev liksom bara för mycket. Vi lugnade ner oss och hoppade i badet en sväng. Sen efter vällingen så somnade han på typ en kvart. 

Myskillarna 💙😕

Lilla sjuklingen.

Såååå trött....
Bästa myser 😊❤️

2 kommentarer:

  1. Måste säga att jag tycker det är på tok för långt mellan inläggen här ;) TUR att jag ser vad ni har för er på insta :) tycker förresten att vi borde se till att ses här snart också ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja men fy mig va dåligt med inlägg det har varit 😋 lovar att bättra mig 😊 ja men det hade varit superkul att ses 😘

      Radera