fredag 7 mars 2014

VAB!

Vid 11 igår ringde dagis och sa att Eddie hade feber. Jahopp, bara att avsluta och hoppa på bussen och hämta skrutten. När jag kom dit sov han i vagnen och hade gjort det i 40 min. Så jag plockade ihop hans saker, tog vagnen och började knata hemåt. Passade på att köpa med mig lunch hem. Väl hemma fortsatte Eddie att sova i vagnen på altanen och sov nästan 3,5 tim totalt.

Var rätt så pigg när han vakande men hade en temp på 38,4. Lekte lite på hans rum och sen ville han bada i badkaret. När vi precis var klara så kom pappan hem. Efter lite middag och gos i soffan blev det pyjamas, välling och hopp i säng och han somnade på 15 min. Trött kille.Trött kille hos pappa ❤️


Så idag fick Eddie vara hemma med mig. Han vaknade feberfri och jag hade en tid hos MVC så han fick följa med. Pappan körde oss dit imorse men jag hade tagit fel på tiden så vi var 30 min tidiga. Vi lekte i väntrummet tills det var vår tur. 

När vi fick komma in blev Eddie helt plötsligt jätteblyg och ville bara sitta hos mig, så nära han kunde. Inte likt honom alls. Men är väl inte riktigt helt hundra och jag njöt eftersom det inte händer så ofta att han vill sitt stilla och så tätt. Inte mer än 10 sekunder iaf : )

Allt såg så fint ut och bebis hjärta tickade på. Hon ligger med huvudet nedåt och ryggen mot min högra sida. Misstänkte det då hon får in rejäla sparkar uppe på vänster sida där hon har sina fötter : )

När vi var klara så tog vi oss en gofrulle innan vi tog bussen hem. Åkte några hållplatser till för att handla på Ica. Sen blev det en promenad hem. Går inte snabbt nu och Eddie lyckades såklart somna precis innan vi var hemma. Men lyckades lägga över honom i sängen där han nu sovit i snart 1,5 tim. Så jag passar på att tvätta lite och vila i soffan tills Eddie vaknar. 

Hoppas ni har en härlig fredag.
Kram kram


4 kommentarer:

 1. Va skönt att allt såg bra ut med bebis i magen =) Jag önskar verkligen att tiden kunde gå fort nu så att man kan få mysa med sin lilla bebis.

  SvaraRadera
 2. Lille godingen. Skönt att allt var bra med bebben. Hur mår du i graviditeten? Stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja alltid skönt att få höra att allt ser bra ut. Annars mår jag rätt bra. Rätt mycket halsbränna emellanåt och lite otymplig : )
   Kram

   Radera
 3. Hej! hur är det ? hoppas allt är bra! Vad händer idag :)?

  SvaraRadera