tisdag 29 januari 2013

3 månaders!

Skulle ha bloggat igår men dagen flög iväg så jag tänkte att jag gör det när jag lagt mig i sängen. Det gick ju sådär, somnade halvsittandes : )

Igår fick Eddie sina 3 månaders sprutor. Oj vad han skrek när han fick dem. Aldrig hört honom skrika sådär : ( Men han återhämtade sig snabbt efter varje. Sen fick han en flaska innan vi gick och somnade gott i vagnen.

När vi kom hem så sov han 3 tim i liggdelen. När han vaknade fick han ny blöja och lite mat. Efter det så började det blir lite jobbigt för honom, han var så ledsen. Tror att det var magen också för han böjde sig dubbelvikt. Jag vaggade honom, masserade magen och satte i nappen om och om igen. La ner honom på soffan och fortsatte att massera magen. Tillslut kom han till ro och sov nästan 2 timmar till och vaknade när Adde kom hem. Då var han sitt glada jag så vi hann laga middag och Adde kunde plugga.
När vi ätit klart så fick han mat och sen var det igång igen, så ledsen kille. Vi är liksom inte vana att han skriker och är ledsen sådär. Så nu fick vi känna på det. Vi tog tempen som var 38,3 så han fick en supp, ny blöja och pyjamas. Han fortsatte att vara ledsen men tillslut fick Adde honom lugn och han somnade i soffan. Så vi fick ett par timmar tillsammans innan vi skulle gå och lägga oss. Bar upp honom vid halv elva och efter lite lite knorrande så somnade han mellan oss. Han har sovit hela natten fram till 7 med den obligatoriska nappfixet ett par gånger. Med lite mat i magen och lite morgonsnack så har han somnat om igen.

Eddie vägdes och mättes också (var 5 veckor sen sist) och han väger nu 6110g och är 64cm lång. Han har gått upp exakt 1kg sen han vägdes sist, stora killen.

Bild på en ledsen vs nöjd bebis : )2 kommentarer:

  1. Okej :) Tack för tipset. Vissa har även frotteplast så det funkar ju säkert också bra :) engångsunderläggen är ju perfekt i skötväskan också, så jag ska köpa oavsett! :)

    SvaraRadera
  2. Åh, va jobbigt det är att se dom små sådär ledsna. Hoppas han mår bättre snart!

    SvaraRadera