lördag 26 januari 2013

Utvecklingsfas?

De 3 senaste nätterna har Eddie inte riktigt sovit som han gjort innan. Han har vaknar vid 4-5 och knorrat en hel del. Han har iofs somnat mellan 21-23 på kvällen innan så han var ju fått en hel del timmar sömn. Vi har klart också fått sova bra, 5-6 tim på en natt ska man inte klaga på : )

Tänkte om han kommit in i någon utvecklingsfas el nått. Han har inte haft någon sån fas hittills. Läste att de kan sova och äta sämre vid 12 vekors ålder och vara mer klängig. Det enda som stämmer är att han sover sämre (i våra mått mätt). Han har fått en flaska och sen somnar han om i stort sett direkt. Kanske bara är extra hungrig just nu eftersom han växer och blir stor : )

Nu har han iaf somnat mellan oss och han ligger och skrattar för sig själv i sömnen, så roligt att höra. Jag ska göra honom sällskap nu och försöka få lite mer sömn.

En bild på mig och min bebis när vi hade fredagsmys igår ❤

3 kommentarer:

 1. Jag vet inte om jag märkte av så mycket av utvecklingsfasee med Leya, däremot växa perioder då hon åt mer. Så det kanske är en växa period för honom?
  Tack för din kommentar ;-) det var pissigt jobbigt men såå värt det!

  SvaraRadera
 2. Vi bor i Getinge, min kille är härifrån och jag är uppväxt i grannbyn Harplinge. Vi bodde inne i Halmstad i lägenhet tills vi köpte hus förra året i september :) var i halmstad bodde du?

  SvaraRadera
 3. Ja 5-6 tim sömn i sträck är helt klart godkänt :) Jag har aldrig behövt amma mer än max 1 gång per natt då tjejen sovit bra från första början och jag hoppas det håller i sig. Vet inte hur jag skulle orka mig igenom dagarna om man inte fick sova på nätterna!

  SvaraRadera