måndag 10 mars 2014

Sisters!

I fredags kom bästa syster upp för liten systerhäng. Hon säljer ju Pomp de Lux kläder så hon hade även ett party hos en tjej som bor vid mig på lördagen. 

Efter partyt var klart så åkte vi in till stan. Stockholm levererade verkligen. Det var en helt underbar dag med sol och blå himmel. När vi kom in till stan så gick vi till Vapiano i Gamla stan och åt en sen lunch. Delade på en pizza och syster tog ett glas vin medan jag fick nöja mig med en cola... Efteråt strosade vi genom Gamla stan bort till Sergel där vi sen letade upp Mood Gallerian där Leila Lindholms butik hade öppnat. Fick ett presentkort av min syster därifrån i julklapp så passade på att shoppa upp det. Fanns massa fina saker så det var lite svårt att välja. Nedan kan ni se vad det blev.

Sen tog vi oss en varsin latte och satt en stund och tittade på allt folk som gick på stan. Lite mer kik i butikerna och lite småshopping hann vi med innan vi skulle gå mot restaurangen där vi bokat bord på kvällen. Men syrran tyckte vi skulle ställa oss utanför Åhléns city. Varför frågar jag då (var helt slut efter en lång natt/dag och ville bara till restaurangen) och då sa syrran att vi inte kunde fira min 30-årsdag utan lite folk. Min fina kusin Ellenor och barnsomsvän Sofie kom och gjorde oss sällskap. Vi åt middag på asiatisk restaurang som hade en underbart god buffé. Alla åt så mycket att vi nästan sprack. Det var så kul att ses allihopa och vid 22 åkte vi hemåt. Vi var helt slut efter en lång dag (plus en stökig natt med Eddie) så vi somnade snabbt och gott när vi kom hem.

På söndagen åkte jag med min syster i bilen till Jönköping där min svåger mötte upp oss med vår mammas bil. Så nu har jag bil tills mamma kommer hem till Sverige igen i slutet av april. Så skönt och underlättar massor med hämtning/lämning på dagis. Speciellt när Adde ska jobba borta i slutet på mars.

 Här är lite bilder från lördagen.


Detta fat fick följa med hem från Leilas butik.


Jäkla massa god mat som slank ner : )


2 kommentarer:

  1. Vilken mysig helg! Den butiken måste jag ju besöka... Får nog boka in ett Stockholmsbesök i sommar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det fanns hur mycket fint som helst. Kommer ni upp får ni titta förbi på en fika : )
      Kram

      Radera