onsdag 13 mars 2013

Bumbo!

Igår fick Eddie prova sin bumbostol för första gången. Han tyckte det var roligt en stund iaf, för öva lite varje dag : )
Har hört från andra som har denna att de har svårt att få upp sin bebis ur den för den är tajt vid benen. Har nog en liten spinkis här hemma för han åkte bara runt i stolen när han rörde sig : )

Idag blir det till att köra ett par maskiner tvätt och skriva inköpslista till storhandlingen. Ska ta mig ut på en promenad också tänkte jag. Skulle egentligen träffa en vän idag men hon blev tyvärr tvungen att jobba. Så trist för vi har inte lyckas få till en träff på länge. Vi var ju iväg på semester 2 veckor och sen åkte vi till Halmstad. Hoppas vi får till en ny date snart för vi saknar henne massor ❤

2 kommentarer:

  1. Men såå söt han är där han sitter i Bumbon! Vilken skillnad på ben på din och min kille, hihi! Jag har svårt att få upp honom nämligen! Smart med ett tillhörande bord, Dante trycker sig nämligen upp ur stolen så vi kan inte använda den längre.

    SvaraRadera
  2. Våran lilla dam verkar tycka om sin bumbo hon oxå. Hon sitter ganska stadigt i den om vi säger så ;) Vill inte att hon sitter alltför långa stunder i den åt gången ännu men en stund varje dag iaf :)

    SvaraRadera