fredag 29 mars 2013

Långfredag!

Ligger i soffan och är helt slut. Kollar fotboll men kommer nog somna vilken sekund som helst. Idag tog jag och Eddie en promenad till bästa vännen Lin som också är Eddies gudmor. Han somnade direkt i vagnen när vi kom ut och sov hela vägen, tog ca 35 min att gå dit. Trodde han skulle fortsätta sova för vi skulle fortsätta att promenera med Lin och en av hennes hundar. Men icke... Han härdade ut nästan hela promenaden sen ville han inte ligga mer. Så jag provade att sätta honom upp, det tyckte han nog var spännande : )
Sen blev han buren resten av vägen, sicken lyx för honom. Blev sen bjuden på en kaffe och det surrades på bra, som alltid. Eddie blev väldigt trött efter ett tag då bäddade jag ner honom i vagnen och han somnade som en stock ute på Lins altan. Då blev det lite tid över till oss tjejer : ) Han fortsatte sova hela vägen hem och hann även med en sväng in på Ica och sen köpa sushi till mig. Blev totalt 2 tim promenad idag, därav min trötta kropp och knopp.

Nu ikväll har Eddie fått bada och fick sen en flaska och somnade typ i Addes knä direkt efter. Så han fick hoppa i säng vid 18.30 och somnade så gott själv. Vi vuxna har ätit bakad potatis med kyckling- och curry röra i lugn och ro. Åh lite godis har jag nallat ur mannens påskägg : )
Ja och nu är det soffläge för resten av kvällen. Skulle egentligen behövt tvätta men det får vänta tills imorn.1 kommentar:

  1. Va duktig du är som går så mycket, super!
    Kanske är roligare för honom med sittvagn? Tror vi bytte för Leya när hon va 5 månader.
    Glad Påsk!

    SvaraRadera