lördag 16 mars 2013

Äntligen!

Idag fick vi äntligen till en träff med Eddies gudmor Lin. Det var alldeles för längesen nu. Vi hämtade upp henne med bilen och åkte till Täby centrum. Vi strosade runt, kollade i butiker, åt lunch, fikade och pratade på som vanligt. Eddie var på bra humör hela tiden förutom när han blev hungrig och trött. Han mös massa med sin gudmor också ❤

Blev lite shopping till mig den här gången. Strumpor och en tröja från Cubus. Eddie kom såklart inte tomhänt därifrån för gudmor köpte en cool tröja/jacka som jag hittade på rea inne på Åhléns. Har faktiskt kollat på den innan utan att köpa den så det var trevligt att den var på rea nu : ) Den hade kostar 149:- och var nersatt till, hör och häpna, 29:-. Galet bra pris.

Efter över 5 timmar (shit vad tiden går snabbt när vi hänger) så skjutsades vi hem Lin och sen lämpade jag av barn, vagn och påsar hemma för att åka och handla lite till kvällen. Det blev laxpasta för oss ikväll. Eddie dök i säng vid 19.30 och sen dess har vi degat i soffan och kollat Fångarna på fortet. Nu går ögonen i kors och vi tänkte faktiskt gå och lägga oss.

Hoppas ni ha en mysig lördagskväll.

Kram kramInga kommentarer:

Skicka en kommentar