onsdag 27 februari 2013

Ett år sen!

Såg att inlägget jag skrev igår inte kom upp så jag provar igen.

Igår var det ett år sen vi plussade på stickan. Lyckan var total efter lite svårigheter att bli gravida. Kommer berätta mer om det i ett annat inlägg. Fick inte min mens när jag skulle ha den men tänkte att ibland kan det ju diffa en dag el två. När det började närma sig en vecka över så bestämde vi oss för att ta ett test när det gått exakt en vecka över tiden. Vågade inte ta något test innan dess. Sprang på toa hur många gånger som helst den veckan för det kändes som att mensen hade kommit, men icke. Söndagen den 26 februari så gick jag upp lite tidigare än Adde men jag ville inte ta testet själv utan ville att han skulle vara med. När han kom upp så sa jag att han fick kolla testet när jag kissat på stickan. Sagt och gjort kissade jag på stickan och sprang typ ut från badrummet. Det brukar ju bara ta någon minut innan det syns men Adde sa inget och gick från badrummet till köket och hämtade instruktionerna och frågade om det syntes något i rutan innan jag kissade. Nej det gjorde det inte sa jag. Men är du säker på det??! JA DET ÄR JAG (började bli smått irriterad, är ju för fasiken bara att kolla om det var två streck el inte). Ville bara att han skulle säga att det var negativ så vi kunde gå vidare. Adde kommer till sist ut med ett stort leende och sa: Det ska vara 2 streck va?? Åh där brast det för mig. Tårarna rann och jag kunde inte fatta att vi äntligen var gravida och vi skulle bli föräldrar.

Nu är vårt underverk hos oss och vi har fått den underbaraste, finaste, sötaste, charmigaste, goaste bebisen som finns. Mamma och pappa älskar dig mest av allt ❤2 kommentarer:

 1. Vad fina bilder på Er lille skatt! Tänk vad livet förändras när man ser plusset på stickan och vilken obeskrivlig känsla det är när man har sin bebis hos sig! :)

  SvaraRadera
 2. Vilken lycka det var när man plussade! Och vad söt eran lilla Eddie är! :)
  Visste ni att det var en pojke innan förlossningen?
  Själv börjar man bli nyfiken! Går in i V.29 på söndag så 11 veckor kvar! (Om man nu inte går över tiden!)
  Ha det bra! :)

  SvaraRadera