söndag 10 februari 2013

Söndag!

Ligger i sängen och kollar tv och läser lite bloggar. Mina killar sover gott och jag ska göra dem sällskap snart men tänkte skriva ett litet inlägg först.

Idag har vi varit iväg och fixat en massa saker inför resan. Vi åker på torsdag och vi har inte börjat packa än...ooops. Ska sätta igång med det imorgon. Behöver inte ha med oss allt för mycket eftersom vi kan tvätta hos mina föräldrar och sen kan man alltid handla det man behöver : )
Det viktigaste är att få med det Eddie behöver som inte går att köpa där och det har vi fixat idag. Så det blev en tur till Täby centrum, Barnens hus och Willys. Kan tipsa att Willys har bra pris på Renässans näsdroppar till bebisarna. Kostar typ 20:- mindre än på Apoteken.
Köpte ett par nya löparskor också. Ska prova dem igen imorgon och se om dem ska få stanna el inte. Sen blev det lite annat smått och gott.

Nu ikväll har vi bara tagit det lugnt. Jag lagade butternut squash- och kycklinggratäng till middag. Blev riktigt gott faktiskt. Sambon tyckte det var ok för han är inte så mycket för grönsaker : )
Eddie sov bara korta stunder idag så han var lite kinkig innan men Adde myste med honom så han somnade. Han sov i lite mer än 2 timmar men sen var det dags för söndagsbadet och sista flaskan för natten. Så hela familjen låg i sängen 21.30, hehe.

Nä nu är det dags att släcka ner och sova så vi är laddade för veckan som kommer.1 kommentar:

  1. Åh vad spännande om du kan blogga något från resan skulle det vara super kul att läsa och i annat fall efter resan om hur det gick att resa med lillen :)

    SvaraRadera