tisdag 26 februari 2013

Universal Studios!

Igår var vi på Universal Studios här i Singapore. Jäklar va coolt det var, allt var riktigt bra gjort. Fanns hur mycket som helst att se. Det var Madagaskar, Shrek, Sesame Street, Jurassic Park, Transformers och massa mer därtill. Vi åkte karuseller, åt och drack massa gott och shoppade i souvenirbutikerna : )
Det var molnigt när vi åkte dit men sen pressade solen sig igenom, jäklar vad svettiga vi var. Det blev mycket vätska och pauser i skuggan under dagen. Eddie klarade värmen väldigt bra och var lugn och sov i stort sett hela tiden. Efter typ 6 timmar så var våra fötter väldigt möra och vi var trötta och redo att åka hem. Eddie fick Melman med sig hem till sin samling av giraffer : )
På kvällen stannade vi hemma och mamma lagade stekt fisk med räkor och potatis, gott. Sen blev det slapp i soffan.

En annan rolig sak var att Eddie var en av attraktionerna där inne. Det var hur många som helst som tittade, pekade, stannade och sken upp när de såg honom. De tyckte han var hur söt som helst och det är jag ju beredd att hålla med om ; )
Hans ljusa hud, hår och de stora blå ögonen är ju inte så vanligt här borta så alla blir så fascinerade av honom. Var samma sak på Bali. De gulliga servitriserna lattjade med honom hela tiden och bar runt på honom medan vi åt. Det gjorde mig verkligen inget att de lånade honom en stund, de var så gulliga mot både Eddie och oss hela tiden. Så vänliga människor.

Ett lite sidospår men vi hade iaf en superbra dag igår : )

1 kommentar:

  1. Åhå okej :) Jaa, ska kika in förlossningsberättelsen nu :) Är ju så spännande att läsa andras nu.

    Nååh så söt han är :D

    SvaraRadera