lördag 9 februari 2013

Ledsen bebis!

Ikväll har vi haft en bebis som varit jätteledsen, glad, gnällig om vartannat. Han började efter han fick mat vid 19.30. Vi ökade hans mat då så det kanske gjorde att han fick ont i magen. Kanske hans lilla mage tyckte det blev för mycket? För han rapade och kräktes mycket efter den flaskan. Det här är första gången han varit så ledsen och vi är inte vana vid det så det var jobbigt : (
Så lustigt också att han helt plötsligt inte var ledsen utan låg och skrattade som bara den när Adde pratade med honom och sen en stund senare så började han gnälla och blev sen ledsen igen. Så gick det runt typ hela tiden.

När han var som mest ledsen så provade vi att ha honom i famnen, lägga honom på sidan, i bärselen, i sin säng, vaggade honom, masserade hans mage...ja you name it. Tillslut så fick Adde honom lugn och han somnade i hans famn vid 21.30. Sen dess har han sovit och vi har flyttat honom till sin säng.

Han tuggar/suger på sina händer huuuur mycket som helst nu också. Han smaskar och har sig hela tiden. Helst ska båda händerna vara i munnen plus nappen, knäppunge. Dregglas gör det då kan jag säga : ) Kanske är det tänderna som börjar ta sig uppåt. Har läst någonstans att de kan börja kännas 1-2 månader innan de syns. Det återstår och se.

Nu ska jag sova. Bilderna nedan visar hur vårt fredagsmys började (hade en på varsin sida) och när lilleman äntligen somnat.

Sov så gott.1 kommentar:

  1. Våran smaskar på sina händer hela tiden oxå. Haha, hela nävarna åker lixom in ;-)

    SvaraRadera