onsdag 6 februari 2013

Mamas!

Igår var vi på lunch hemma hos en av mammorna i gruppen, så himla trevligt och gott. Det bjöds på köttfärssås och spagetti och fruktsallad med turkisk yoghurt med honung, mumsigt värre. Alla bebisar var på så gott humör och de låg så fint på golvet allihopa samtidigt. Ja ett tag iaf tills det var någon som tröttnat på att ligga där, var hungrig eller trött : )

Timmarna flyger verkligen förbi när vi ses, munnarna går i ett och det är väldigt roligt. Gillar min grupp massor, det är ett härligt gäng mammor.

På tal om något annat så försöker vi få Eddie att somna lite tidigare på kvällen så att mamman och pappan får lite egentid tillsammans. Han har i och för sig somnat tidigt i soffan vissa kvällar men det är bättre att han sover i sin säng istället. Så igår efter kvällsbadet så åkte pyjamas på och efter lite gos i soffan så fick han en flaska vid 20.30 och sen gick Adde upp med honom till sin säng. Efter lite stök och bök så somnade han gott vid 21.15 istället för 22-23 som det brukar vara. Åh den lille grodan sov till 07.16, inte dåligt : )Inga kommentarer:

Skicka en kommentar