onsdag 28 augusti 2013

10 månader!

Älskade unge. Idag blir du hela 10 månader ❤ Lite update om vårt lilla godis (OBS långt inlägg).

Han väger nu 9335g och är 75,5 cm lång. Kan fortfarande ha 68 i jeans för han är så smal i midjan och de är faktiskt bra i längden (konstigt nog). Sen är det 74:a i resten av kläderna som gäller. 

Äter gör han väldigt bra fortfarande och typ allt. Gillar mest hemlagad mat. Vill alltid äta det vi äter fast han precis tryckt sin mat.

Läggningarna går hur bra som helst, både på dagen och på kvällen (peppar, peppar). Efter pyjamas och välling så lägger vi honom i sin säng och drar igång speldosan. Sen ligger vi i vår säng och agerar uppdragare på speldosan och väntar tills han somnar : ) Det är inga sura miner el skrik utan han kör sitt race en liten stund och sen somnar han. Så himla gulligt när han är på väg att somna men ändå vill sitta upp och faller som en fura. Svårt att låta bli att skratta : ) Somnar mellan 19-20 fortfarande och sover 11-12 tim. Oftast hela nätter i sin säng men lite stök vissa nätter.

Inte en enda tand har dykt upp än. Känner inget heller. Man börjar ju undra när de dyker upp?? Ja någon gång kommer dem för tandlös lär han ju inte bli ; )

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så klättras det på allt här hemma. Soffan och sängen är a piece of cake att klättra upp i. Vi har tjatat på honom ett tag att han ska backa ner därifrån och det har han faktiskt börja göra själv utan att vi säger till. Duktig kille. Har börjat stå lite själv. Häromdagen så stod han länge utan att han visste om det : )

Säger mamma (pappa ibland) och det är väl det enda man förstår av allt han babblar. Visar oss sina falsett toner ibland och när han är arg/sur. Han älskar att busa och hans skratt gör att man blir helt varm i kroppen. Alla barnskratt är ju så härligt men Eddies är helt oslagbart. Pekar på lampan när vi frågar vart den är. Vinka har han också börjat med lite. Kör "indianljud" med baksidan av handen och överarmen : )

Han är så himla duktig på att kasta boll. Favoriten är den han fick från G-mormor och G-morfar. Är duktig på att sparka boll också om man håller hans händer. Leker bra själv men vill väldigt gärna vara med där vi är. Då hänger han i våra byxor tills han får komma upp : )

Trotsig är han också och gör det man säger nej till. Åh han skrattar en rätt upp i ansiktet när vi säger nej, jäkla skitunge ❤

Mamma och pappa älskar dig mest av allt hjärtat.

Så skön bild alltså. Andreas såg inte att Eddie gjorde den minen och gjorde likadant när jag tog bilden : )
2 kommentarer:

  1. Grattis Eddie! Du är verkligen en underbar liten en :) Jag älskar sista bilden, sådan far sådan son :D

    SvaraRadera
  2. Grattis i efterskott på 10-månadersdagen! :)

    SvaraRadera