onsdag 14 augusti 2013

Bokat!

Igår bokade vi en resa till Mallis, yay. I börjar på oktober åker vi en vecka tillsammans med Eddies farmor och farfar. Ska bli så härligt. Nu håller vi tummarna på att vädret är på vår sida : )

Strax innan 11 imorse tog jag och barnet oss ut för en PW. Vädret såg fint ut med lite växlande molnighet...tji fick jag. Efter ca 30 min så börjar det regna lite så jag drog på regnskyddet på vagnen och tänkte att lite regn är ju inget. Eddie somnade och efter att ha gått en stund till så började det ÖSregna. Himlen bokstavligt öppnade sig. Ställde mig under ett träd (som inte skyddade mycket) och väntade på att det skulle avta. Men icke. Det fortsätter att vräka ner. Bestämde mig för att det var lika bra att gå hem. Som sagt, lite regn är ju inget. Så gick hem (som tog en halvtimme) i samma ihållande regn. Såklart hade jag inget paraply och för att göra allt lite roligare så hade jag en vit tisha på mig. Så de som jag mötte fick se lite wet t-shirt show. Gjorde nog gubbens dag som vi mötte ; )
Eddie sova så gott (snustorr) hela vägen och fortsatte att sova när vi kom hem. Precis när vi kom in så hörde vännen Karro av sig och frågade om vi ville möta upp henne och Ebbe i täbban för en lunch. Vi var inte sena med att tacka ja och jag fixade till mig medan Eddie sov. Han sov fortfarande när jag var klar så det var bara att rulla ut honom igen och knata på bussen. Vi hade en mycket trevlig dag och Eddie var på toppenhumör. Han brukar inte vilja sitta i vagnen långa stunder nu för tiden men idag gick det kalas.

När Adde kom hem åkte jag och storhandlade. Behövdes verkligen men nu är kyl och frys fyllda igen. 

Nedan kan ni se lite bilder på hotellet vi ska bo på.2 kommentarer:

  1. Hahaha så himla roligt! Spontan wet t-shirt show ;) haha!

    Ser galet skönt ut med Mallorca, så härligt att ha en resa att se fram emot ju! :)

    SvaraRadera