fredag 2 augusti 2013

9 månader!

Vårt lilla yrväder blev hela 9 månader den 28 juli. Vår stora kille ❤
Händer nya saker varje dag så här kommer en liten uppdatering:

Äter både burk och hemlagad mat men föredrar hemlagat (såklart). Men skönt att kunna ta med sig en burk när man är iväg. Riskakor är nya favoriten. Vatten dricker han jättebra och mycket ur sin nappflaska. Försöker få honom att dricka ur pipmugg men han vill inte riktigt hålla i handtagen. Ska nog köpa en utan handtag.

Munnen går i ett men inga riktiga ord har ploppat ut än. När jag säger att han ska säga mamma så skrattar han bara åt mig, skitunge : ) Han vet vart örat och näsan är och frågar man vart lampan är så kollar han i taket. Mamma och pappa brukar också vara uppe i taket ; )
Säger man gos så lägger han huvudet mot en, goa unge ❤

Reser sig upp överallt som förr men nu går han jäms med alla möbler. Har även lyckats ta sig upp i soffan ett par gånger. Klättrar på ALLT han kommer över. Kröp upp nästan hela vägen i trappan med pappan bakom som skyddsnät. Efter det åkte grindarna upp : ) Kryper fortfarande på sitt härliga sätt och har börjat gå med lära-gå vagnen.

Sover gör han hela nätterna (10-12 tim) med oftast bara ett uppvak och då brukar han få komma över till oss om han inte somnar om i sin säng. Han stoppar i nappen själv så det brukar vi slippa göra under nätterna. Har massa nappar i sängen så han kan hitta dem. Nattningen går oftast bra men det har blivit lite mer vaggning i famnen för han ska somna. Sover fortfarande 2 gånger per dag, allt från 30 min till 2 tim. 

Sitta i vagnen är så där kul just nu och han ställer sig gärna upp i den. Så sele på hela tiden. Har vänt på vagnen så han ser framåt och det har faktiskt gjort honom lugnare.

Tänder, vad är det för nått? ; ) De dyker nog upp de också. Han är nu 74cm lång och väger 9065g. 1 kommentar:

  1. Den här sötnosen får mamma hålla hårt i, innan han kryper iväg och gömmer sig ;)

    SvaraRadera