lördag 3 augusti 2013

Parken Zoo!

Idag strök vi våra planer att fixa hemma och åkte till Eskilstuna där svärisarna campade med sin husbil. När vi kom fram gick vi till Parken Zoo som bara låg 5 min därifrån. Vi strosade runt och kollade på djuren (Eddie var sådär intresserad), fikade och spelade på godishjulen. Hade inte samma tur denna gång ; ) Farmor shoppade loss i presentshopen till Eddie. Han fick en söt morgonrock med tigermönster, en t-shirt och ett gosedjur. Tack snälla farmor.

Efter ett par timmar gick vi tillbaka till husbilen och hängde där i skuggan en stund. Jäkla varmt det varit idag. Efter att försökt få ett tjurigt barn (läs supertrött) att äta så valde vi att åka hem istället för att stanna och äta middag. Eddie behöver få komma hem och vi ville få klart det vi skulle fixa med gräsmattan.

När vi kom hem klippte jag gräset medan pappan försökte natta barnet som sovit en timme i bilen. Gick sådär, han höll bara på att lattja i sängen. Så han fick vara uppe en stund till och strax efter 21 så somnade han så fint i sin säng utan någon hjälp.

Nu slappar vi i soffan och pratar resor i höst och tatueringar : )
1 kommentar: