lördag 9 november 2013

Finbesök!

Denna lördag började vi med städdag här på området. Eddie spatserade runt och kollade läget och hjälpte sin pappa borsta bort löv.

Vid lunch fick vi finbesök av Elin och Liam. Pojkarna röjde runt medan vi åt pasta Arrabiata som jag blev så sugen på innan idag. Gott blev det, tyckte jag iaf ; )
Liam är född i mars -12 så det skiljer 7 månader mellan honom och Eddie. Nu börjar Eddie sakta men säkert komma ikapp i Liam. Nu när han kan gå så har de mer kul ihop och han hänger med mer. Timmarna sprang iväg och vid halv fem så rullade de hemåt. Tack fina ni för att ni kom och tack för fina presenten och mössan.

Sen har det inte hänt mycket här hemma. Eddie har kört sitt vanliga race och han slog igen sina stora blå vid 19. Blev bara rester för oss till middag och Så mycket bättre på tv. En hel del tårar blev det, fy vilket tufft liv Ken har levt... Ska pussa på min fina son innan jag kryper i säng❤️

Hoppas ni haft en bra lördag.
Kram kram


Drama Queen som ville vara ute med mamma men fick vara inne : )


Fina killarna äter lite satsumas på golvet.

Hängde lite vid grinden.

Liam var så gullig och gav Eddie lite mellis. Han sa "aaahhh" när Eddie skulle gapa och torkade honom runt munnen när han var kladdig. Så himla gulligt.

1 kommentar:

  1. De där bilderna när Eddie hjälper till på städdagen är ju helt fantastiska! Söta unge!!

    Flyttankarna ger mig verkligen ångest, känns ibland som om vi kommer bli kvar här i lägenheten för alltid ;) Täby är faktiskt ett alternativ men det blir nog mer seriöst husletande efter årsskiftet, vi hoppas på att det kommer ut fler hus då också för nu är det verkligen torka..

    SvaraRadera