torsdag 14 november 2013

Måla & Ikea!

Idag har mamma varit så snäll och fortsatt måla Eddies rum som hon började på igår. Nu är det bara ett lager kvar innan vi kan börja fixa med möbler och annat smått och gott där inne. Äntligen! 

Vid lunch åkte vi till Ikea för lite småköp. Hade hållit Eddie vaken så han skulle sova i vagnen på Ikea istället. Han somnade i bilen och fortsatte sova när vi la honom i vagnen. Vi passade då på att äta lunch men så är det klart en annan ungen som skriker så högt att Eddie vaknar (har då sovit 15 min). Irriterande...JA. Så det blev en snabblunch då jag har en son som har myror i brallan och inte vill sitta stilla länge. Sen gick vi igenom varuhuset och plockade på oss det vi skulle ha och lite till ; )

Väl hemma målade mamma klart och Adde som var hemma försökte söva Eddie för en em nap. Men det gick inte alls. Så han har kört sitt race och gick verkligen på tomgång i slutet. Efter lite plask i handfatet i tvättstugan, pyjamas och välling så somnade han 18.30.
Sen blev det laxpudding till oss andra till middag. Så sjukt gott det är.

Imorgon bitti ska jag och mamma hämta min pappa på Arlanda, yay ❤️

Kram kram

Älskar den här one-piecen från Littlephant. Eddie hade en i 68:a och jag kunde inte låta bli att köpa en i 86 också : )

Den här ungen alltså. Kan man bli sötare?? Nä, tror inte det : )

2 kommentarer:

  1. Haha, jaa! Det måste vara hur kul som helst ;) Och nu har du ju en till liten påväg och det är ju också så snuttigt med små pyttekläder i 50 och 56 <3

    SvaraRadera
  2. Åh vilken fin one-piece! Jag söker efter någon snygg till Aston som han kan mysa runt i hemma samt på flyget men det verkar svårfunnet. Den här säljs inte längre väl? Buhu
    Ja bild, bild! Du är säkert superfin!!
    En fika hade varit supermysigt! När är ni här?

    SvaraRadera