tisdag 12 november 2013

Kompishäng!

Strax efter 10 imorse kom Eddies mormor till oss för att stanna till lördag innan hon åker tillbaka till Singapore. Även Eddies morfar kommer på fredag från Singapore och stannar tills på måndag innan han åker vidare till Paris för jobb. Morfar hade vi inte fått se förrän till jul annars så vi är så glada att vi får träffa honom.

Vi mös med mormor ett par timmar innan vi skulle iväg hem till Desirée och Vilma för lite lunch och fika. Karro och Ebbe var också med. Ungarna röjde på som vanligt och det är så mysigt att se dem tillsammans. Vi skulle försöka få en bild på dem allihopa men det var inte lätt. Jag stod till slut och sjöng imse vimse spindel i upptempo och hoppade runt bakom kameran. Vi lyckades till slut iaf : )

När vi kom hem så hade mormor varit snäll och röjt på Eddies blivande rum så vi kan måla där imorn. När vi var och kikade inne i vårt sovrum så hoppade Eddie upp i sängen (som han alltid gör) och skulle ta fjärrkontrollen som låg på ryggstödet. När han sen sätter sig ner så hamnar han för när kanten och faller i golvet : ( han ramlar på sidan så han slår i örat.. Tror han träffar förlängningssladden vi har på golvet så örat svullnade upp och det blev ett blåmärke plus ett rivsår på och bakom örat. Stackars liten. Han blev såklart jätteledsen men lugnade sig efter ett par minuter och var sig själv igen. Försökte kyla ner örat men det tyckte han inte var roligt. Han var snabbt igång och busade med oss allihopa, så skönt.

Till kvällsmat blev det pizza som alla mumsade i sig, även Eddie. Även en panna välling gick ner och sen somnade Eddie kl. 20, lite senare än vanligt. Själv så somnade jag i soffan när jag och mamma kollade på Äntligen hemma och sov nästan en timme, så trött. Nu har allihopa hoppat i säng och laddar för en ny dag imorgon.

Sov så gott!

Dagens finis!


Eddie backade in under fåtöljen och microvilade lite med napp och snutte : )


Våra pussungar ❤️

3 kommentarer:

 1. Åh olyckor händer så lätt, tur att det inte blev nåt allvarligare. Haha somna på soffan är typ standard för mig nu för tiden så jag känner igen mig :) mysigt med besök! Kram

  SvaraRadera
 2. Söta unge! Och dom där olyckorna händer ju så lätt! Vet inte hur många gånger Alfred har slagit i huvudet nu när han har börjat krypa.. Kram!!

  SvaraRadera
 3. Vilka sötnosar!
  Superfin tröja, varifrån?
  Har du ingen magbild att visa än ;-) eller är du så slimmad fortf kanske....
  Kraaam

  SvaraRadera