onsdag 6 november 2013

Grå onsdag!

Idag har det verkligen varit en grå dag. Tur att man har en solstråle här hemma som lyser upp alla dagar.

Eddie har en dålig vana just nu att vakna alldeles för tidigt. Strax efter 06 är det nya nu för det mesta. Är väl lika bra att han lär sig vakna tidigt inför dagis ; )
Vid 09.45 så somnade han igen och sov 3 tim, galet. Det händer inte ofta nu för tiden. Då passade jag på att ligga i soffan och kolla lite inspelade serier. När han vaknat så blev det lunch och sen gjorde vi oss i ordning för att gå till lekparken. 

Väl framme så började det så klart regna. Så vi tog en fika istället : ) När vi var klara  hade det slutat regna så det blev en sväng på lekparken iaf. Sen gick vi och handlade på Ica. Eddie gick själv massor. Är ju inge kul att bara få sitta i vagnen när man kan gå ju. Sen att jag fick jaga ifatt honom ett par gånger för att han drog iväg är en annan femma ; )

Väl hemma väntade vi in pappan. Jag gjorde makaronipudding medan pappa och barn lekte. Eddie somnade vid 19 och då fick vi kväller. Alltid skönt med egen tid innan läggdags. Blev en varm dusch, lussebulle, varm choklad med grädde och Grey's. Bra avslut på denna onsdag.

Hoppas ni haft en bra dag.
Kram

Eddie fick så fina sneakers av sin gudfar igår. Han kommer vara supertuff i dem till våren.


Finaste ❤️

Satsumas ska vi ha mamma!

Någon ville pussa på sitt yngre jag på paddan. Knäppunge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar