tisdag 19 november 2013

Sjukis!

Ligger i sängen och lyssnar på min minigris som snarkar bredvid mig. Han har blivit täppt i näsan och i går kväll blev han rosslig i halsen också. Lille plutt. Han somnade vid 19 som vanligt men vaknade vid 21 och var så hes och man hörde hur det satt på stämbanden. Tog ner honom så han fick mysa i soffan med oss en stund. Vid 22 fick han ny blöja och näsdroppar innan vi gick upp igen allihopa. Då fick han helt plötsligt ny energi och gick runt med gåvagnen och hade sig, knäppunge. Han röjde väl runt en halvtimme i sängen innan vi släckte ner allt och alla tre somnade rätt fort efter det. Trots att han är dålig så har natten varit bra. Inget stök alls (peppar, peppar). Sen är det en tand på väg upp så det bidrar ju med sitt också.
Så idag blir det en lugn dag. Lite frisk luft ska vi försöka få oss iaf.

Kram på er!

Nu får man inte ha sin sushi ifred heller. Igår kom Eddie och högg en rulle som han mumsade i sig. En avokado och lax tog han några tuggor på också : )


1 kommentar:

  1. Tack :-) ja eftersom Aston vägde 4070 g så är jag lite nervös... Tyckte det va tillräckligt tufft att krysta ut honom haha! Men jag är mest nojig för förlossningen och då trodde de att detta kanske kunde underlätta. Ja vi är hemma då så då hoppas jag vi kan ses!
    Kraaam

    SvaraRadera