lördag 23 november 2013

Lördag!

Pappan jobbar borta tills imorn. Skulle sovit borta natten till idag också men kom hem vid 20 igår kväll. Tack och lov för det för hade en unge här hemma som inte ville sova. Han var inte arg/ledsen utan var hur glad som helst. Han var inte trött helt enkelt. Så Adde la honom medan jag åt min thaimat som jag köpt tidigare på kvällen. 

Natten tills idag var ingen höjdare. Stök hela natten kändes det som men var nog bara under en timme (tror jag). Var helt paj imorse och när Eddie somnade vid 11 så var jag dum nog att inte sova samtidigt. Så jag har varit tung i huvudet och trött halva dagen. Tyckte vi behövde luft så vi klädde på oss och gick till lekparken. Efter lite strosade, gungande, mellis (min lunch) så handlade vi lite mat och gick hem.

Innan vi gick in fixade jag lite på trallan vid entrén. Blev en buxbom med ljusslinga som jag köpte på Claes Ohlson för ett tag sen. Lite vit ljung ska inhandlas imorn som också ska stå där. Eddie sopade gatan med sin lilla borste som han fått av sin mormor medan jag höll på. Att han rymde några gånger är en annan femma ; )

Eddie somnade på en kvart ikväll och jag fick kväller strax efter 19. Lagade god lax med fetaostäcke till middag och kollar nu på Sex and the city. Är inne på andra filmen nu och kollade precis på klockan och ser att den snart är tolv... Borde gå och lägga mig. Ska nog kolla slutet i sovrummet.

Sov gott!

Provade denna ikväll. Sjukt god och fräsch. Åt den med hallon. Kommer garanterat att ätas igen.



4 kommentarer:

  1. Tråkigt att han sover så dåligt, är det fler dåliga nätter än bra?
    Mössan är ju jättefin! :) Vart är den köpt?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är tråkigt. Speciellt när han sovit så bra innan. Dessa nätter kommer emellanåt. Vet inte riktigt varför det är så här ibland nu för tiden. Hans andra framtand har kommit upp ordentligt och han har varit sjuk så det är väl en bidragande faktor. Man kan ju bara spekulera, bara att gilla läget 😉 tror faktiskt mössan är från Ica maxi. Verkligen en supergo mössa som höll varmt.

      Hoppas allt är bra med er? Hur går pluggandet?
      Kram

      Radera
    2. Det är lite rörigt och oroligt just nu, mycket på grund av en oviss framtid. Jag kan inte plugga mer eftersom jag då var tvungen att klara vissa saker nu när jag är föräldraledig och jag klarar det inte, jag får inte tiden att räcka till. Så nu vet jag inte vad jag ska göra och jag har dessutom fått dagisplats enormt långt bort, känns inte så kul att behöva promenera minst en timma fram och tillbaka på morgonen :/

      Radera
  2. Du får passa på att vila samtidigt som Eddie. Spännande att du ska börja jobba igen. Hur nära inpå nästa tänkte du jobba?

    SvaraRadera